Ögonmakeup & Looker

VAMPIRE BEAUTY

För dig som inte riktigt vill spöka ut dig nästa nästa helg utan hålla dig till en party make så är vampyr-looken inte så dum! Tack vare Twilight och True Blood, blev vampyrtrenden riktigt stor och den funkar alltid på Halloween. Gör en rejäl festmakeup, tex ett par sotade ögon med ett par blodröda läppar. Använd sedan en ljusare och mer täckande foundation än du brukar ha och pudra massor så att det sitter! Sedan är det bara att dra på sig den lilla svarta och komplettera med några accessoarer! Halloween Makeup Done!

/Halloween is soon coming up and if you want to read about some makeup tricks you can use for your makeup outfit you should definitely press the translation button underneath my profile pic on the right! Hugs

Produkter jag har använt / Products I’ve used
(Most of the products from Isadora if it doesnt say anything else)

Ögon / Eyes
Eye primer

Eye Shadow Palette Smoky Eyes
Smoky eye liner 10 Black

Fransar / Eye lashes
Flashing Volume Mascara
False Lashes 107 from Eylure

Bas / Base

Under Cover Face Primer
Wake Up Make Up SPF 20, 00 Fair
Color Correcting Concealer Anti-Dullness

Ultra Cover Compact Powder Camouflage Light

Bryn / Eye Brows
21 Dark Brown Eyebrow Pencil with Brush

Läppar / Lips
47 Summer Red Lipstick
31 Prime Red Lippencil

Lämna en kommentar