LäpparÖgonmakeup & Looker

HALLOWEEN: STRETCHED MOUTH

Förra året tipsade jag om den här varianten ovan inför Halloween. Det får bli en repost på den idag i och med att jag liggger hemma och är lite små dassig. Det sista man vill kleta på sig då är halloweensmink som ni säkert förstår haha. Du kanske inte har tänkt att klä ut dig speciellt mycket under Halloween men en snedvriden mun går alltid hem om du får för dig att spexa till det ändå:) Kram på er!

/Wanna learn how to create a “Stretched Mouth”? Please press the translation button to the right on my page and you will be able to read the whole text in your language!

1. Börja med att måla halva din mun med ett läppstift eller som jag gjort, blanda en snygg färg utav fetsmink. Rött och vitt. Detta finns att köpa på bla Smink & Perukmakaren eller på Butrix (Tycker mer om Butrix då de är så otrevliga på S&P Makaren)!  Se till att du har en stor klick med läppstiftsfärg sparat till senare.

2. Måla sedan den svarta konturen på munnen med en tunn pensel och fyll i den!

3. Fyll sedan i en “läpp” runt omkring den svarta “munnen” med den sparade läppstiftsfärgen.

4. För att få en skarpare kontur runt munnen kan du lägga en läppenna i en mörkare nyans än läppstiftet.

5. Dags för att måla tänder! Ta en mindre pensel med vit färg och måla i tänderna i den svarta munnen! Du kan behöva fylla i tänderna 2 gånger för att få dom vita.

6. Då fetsminket är ganska glansigt så kan det vara bra att bita av ordentligt på ett papper så det blir en mattare effekt. Vill man kan man också pudra på hela munnen för att få den att sitta ordentligt! Klart!

Vanliga makeupprodukter jag har använt på bilden/ Basic makeup products I’ve used

Bas / Base
Majorette Cream Rouge Benefit
High Beam Highlighter  Benefit

Ögon / Eyes
They’re Real Push up liner  Benefit

Fransar / Eye lashes
They’re Real mascara Benefit

Bryn / Eye Brows
Perfect eye brow pencil Blonde and Taupe. Brow Pro Palette Medium Brown  Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar