Tagg

Halloween Läppar

Browsing

*Inlägget innehåller Adlinks. Läs mer om min policy.

Taggig halloween look

Ink liner woolf
Ink Liner i färgen Woolf !grå makeup halloween

Kreativ Eyeliner

Grå eyeliner

Grey makeup    Kat von d inkliner

Är lite extra peppad över den här veckan. Delvis för att jag idag är på plats i Göteborg tillsammans med L’Oréal Paris men också för att jag i morgon ska flyga iväg till en okänd destination tillsammans med Nyx Cosmetics för en sjudundrande Halloweenfest. Ska bli kul att spöka ut sig trots att jag har ett ganska klassiskt tema. Looken har jag inte helt bestämt men den blir spontan när jag väl sätter mig och sminkar.

Idag får ni en repost från 2016 (om jag inte minns fel). Återigen en snäll Halloweenig look som passar den som inte vill spöka ut sig men ändå göra något kul! Den kan naturligtvis göras med vilken eyeliner som helst men Kat Von D’s Ink Liner  som jag använt ovan är grym och finns i massor av färger!


Bas / Base
CC Cream Medium – ACO
Cover Blend Concealer Sand – Exuviance
Girl from Ipanema micronized mineral powder – Colorescience
High Beam Highlighter – Benefit

Ögon / Eyes
Lucius, Lazarus & Latinus Eye contour Palette – Kat Von D
Ink liner Woolf – Kat Von D
Inliner Dusty Smoke – Make Up Store

Bryn / Eye Brows
Brow Devine Venus – Nabla

Läppar / Lips
Lipstick 524 – Kiko


*Detta inlägg innehåller adlinks. Läs mer i min policy.

Förra året tipsade jag om den här varianten ovan inför Halloween. Det får bli en repost på den idag i och med att jag liggger hemma och är lite små dassig. Det sista man vill kleta på sig då är halloweensmink som ni säkert förstår haha. Du kanske inte har tänkt att klä ut dig speciellt mycket under Halloween men en snedvriden mun går alltid hem om du får för dig att spexa till det ändå:) Kram på er!

/Wanna learn how to create a “Stretched Mouth”? Please press the translation button to the right on my page and you will be able to read the whole text in your language!

1. Börja med att måla halva din mun med ett läppstift eller som jag gjort, blanda en snygg färg utav fetsmink. Rött och vitt. Detta finns att köpa på bla Smink & Perukmakaren eller på Butrix (Tycker mer om Butrix då de är så otrevliga på S&P Makaren)!  Se till att du har en stor klick med läppstiftsfärg sparat till senare.

2. Måla sedan den svarta konturen på munnen med en tunn pensel och fyll i den!

3. Fyll sedan i en “läpp” runt omkring den svarta “munnen” med den sparade läppstiftsfärgen.

4. För att få en skarpare kontur runt munnen kan du lägga en läppenna i en mörkare nyans än läppstiftet.

5. Dags för att måla tänder! Ta en mindre pensel med vit färg och måla i tänderna i den svarta munnen! Du kan behöva fylla i tänderna 2 gånger för att få dom vita.

6. Då fetsminket är ganska glansigt så kan det vara bra att bita av ordentligt på ett papper så det blir en mattare effekt. Vill man kan man också pudra på hela munnen för att få den att sitta ordentligt! Klart!

Vanliga makeupprodukter jag har använt på bilden/ Basic makeup products I’ve used

Bas / Base
Majorette Cream Rouge Benefit
High Beam Highlighter  Benefit

Ögon / Eyes
They’re Real Push up liner  Benefit

Fransar / Eye lashes
They’re Real mascara Benefit

Bryn / Eye Brows
Perfect eye brow pencil Blonde and Taupe. Brow Pro Palette Medium Brown  Anastasia Beverly Hills

SAY AHHHHH…

Åh, idag har jag svårt att ta mig upp i sängen! Så trött efter helgens resa ner till småland då det var dop för min systerson, Kevin (kommer lägga upp lite bilder senare ikväll) Ska ta mig en rejäll kopp te nu så att jag vaknar till, en lång arbetsdag framför datorn blir det och senare i eftermiddag väntar lite brynplock på Bangerhead!

Tills dess bjussar jag på ett par smarriga Halloween läppar jag gjorde 2013 🙂 Kram på er och ha en härlig start på veckan!

/Oh, today I find it so hard to get up from my bed! So tired after this weekend trip down to my hometown (baptism of my nephew, Kevin) I’ll post some pictures later tonight. Will drink a big cup of tea now so that I’ll wake up! I have a long day infront of the computer and in the afternoon I will go to Bangerhead todo some eyebrow plucking on my clients! 

Until then I will treat you with a pair of scrumptious Halloween lips I did in 2013. Have a great day honey´s!

Produkter jag har använt / Products I’ve used
(Everything from Makeupstore)

 

 

Läppar / Lips

Eyepencil Black
Lipgloss virgin
Lipstick Dawn
Microshadow Steel
Glitter eyeliner Diamond & Showstopper
Liquid Eyeliner Black