Ögonmakeup & Looker

‘DARK NEPTUNE’

Hallå, vad hände igår på Instagram!? Ingen kunde se mina bilder i flödet. Verkar vara fler som hade samma problem! Hoppas ni inte missade inläggen här på bloggen iaf. Gjorde en gigantisk post om serum och peeling för att förhindra fnasig vinter hy! Kika om du missat den!

Idag är jag iväg på ett reklamjobb, så kul! Sedan blir det fullt upp på eftermiddagen då jag har massor av planering att göra då jag ska åka iväg till soligare breddgrader snart! Ahhh mina timmar räcker inte till! Ta 10 djupa andetag, Lina! Haha!

/Hey, what happened yesterday on Instagram !? No one could see my photos in the stream. Seems to be more people who had the same problem! However, hope you didn’t miss yesterday’s post here on the blog. Made a gigantic post about serums and peelings to prevent chapped winter skin! Take a peek if you missed it!

Today I’m off on a commercial job, so much fun! Then it gets busy in the afternoon when I have lots of planning to do due to my long trip soon to come! Ahhh get me more hours they are not enough! Take 10 deep breaths, Lina! Haha!

Produkter jag har använt / Products I’ve used


Ögon / Eyes
Eye primer Clear Make Up Store
Eyeshadow Neptune, Corrupt & Center Stage Makeupgeek Cosmetics
Deep Sea Pearl 01 Elisabeth Arden
Liquid Eyeliner Make Up Store
Mary-Lou Manizer The Balm
Inliner Kajal 50 Satin White Isadora

Fransar / Eye lashes 
Eyelashes Gabbi Sweedlashes
Clear Adhesive Sweedlashes

 

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Dark Brown & Duo shadow Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar