Ögonmakeup & Looker

‘MAKEUPGEEK’

Yup, I´m a Makeupgeek! Kan inte sluta skriva om hur mycket jag älskar Makeupgeek Cosmetics pigment! Mera sådana ögonskuggor åt folket! Jag beställde dom från deras hemsida-> Här för ganska länge sen och använder dom varje dag i både jobb och på mig själv! De är lite “krämiga” fast de är i puderformat och därför så mycket lättare att jobba med! Bra start på en måndag helt enkelt… 🙂


Yup, I’m a Makeup Geek! Can’t stop writing about how much I love Makeupgeek Cosmetics pigments! More eyeshadows like these for the people, please! I ordered them from their website->Here for quite a long time ago and since then I use them every day in both my job and on myself! They are a little “creamy” in the texture while they are in powder format and therefore so much easier to work with! Good start on a Monday right? 🙂

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Foundation Idun Minerals

Ögon / Eyes

Eye primer tinted + Eyepencil Violet Storm Make Up Store
Fantasy, Houdini,Masquerade MakeupGeekCosmetics
Ink Liner Woolf Kat Von D
Glow Gleam Kit Crushed Pearl Anastasia Beverly Hills

Fransar / Eye lashes 
Ramina Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Chocolate + Duo Shadow Medium Brown Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar