ROMANCE

ROMANCE

roMAnce

Some Romance for your nails? Gjorde mina naglar förra veckan för första gången efter semestern. Det här med naglar alltså. Jag är besatt i det nu. Jag kan inte leva utan förstärkning. Låter precis dyng löjligt men jag har ju så tunna och bräckliga naglar i mig själv så det är en lyx att få ge lite kärlek till dom varje månad. Jag går ju till Salong Scratch på Linnégatan som jag samarbetar med…det är min egna lyx! Jag som vanligtvis tvättar mina händer med diskmedel varje dag (när jag rengör mina penslar) och det gör dom ju så tunna. Känner sån skillnad när jag har förstärkning så ni vet inte!

Den här gången passade jag på att göra ett par rosa naglar med färgen Turkish Delight från Cuccio. Rosa är egentligen sååå inte jag men efter att ha haft det ett par dagar nu så börjar jag faktiskt gilla det. Passar väldigt bra inför Alla stjärtansdag i alla fall!;)


Some Romance for your nails? Did my nails last week for the first time after the holidays. This thing with nails… I’m now obsessed to get them made. I can’t live without amplification. Ok, it’s sound so ridiculous but I’ve got so thin and fragile nails of myself so it’s a luxury to be able to give my nails some love each month. I always make my nails at the Salon Scratch on Linnégatan in Sthlm due to my  collaboration with them … it’s my own luxury! I commonly wash my hands with fairy liquid every day (when I clean my brushes) and that make them so thin so I feel such a difference when they are new made!

This time I took the opportunity to make a pair of pink nails with the color Turkish Delight from Cuccio. Pink is really sooo not me but after having it for a few days now I’m starting to actually like it. A great fit for Valentines Day!

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar