Rodial Makeup i SverigeRodial  

IMG_5947

IMG_5930

Rodial Snake Booster oil – blev en utav mina favoriter!

Förra veckan introducerades jag till märket Rodial för första gången. Ett globalt lyx-hudvårdsmärke (finns redan i Sverige) startat i London 1999 utav grundaren Maria Hatzistefanis. Mrs. Rodial, som jag även fick äran att träffa, var på plats och berättade om tanken bakom hennes Makeup kollektion.

1 April lanseras alltså Rodial Makeup för första gången i Sverige och jag kan säga att jag är ganska så imponerad av produkterna! Sculpting makeup, som är deras namn på sortimentet, är en kompakt serie som fokuserar på att lätt highlighta och sculptera ansiktets konturer utan att man egentligen behöver vara utbildad makeupartist.

Produkterna känns tunna men effektiva och produkt designen med sin “fejk läder” yta är bara så rätt! Så snygga förpackningar. Älskar hittills concealern men jag ska testa produkterna mer grundligt under veckan så håll koll på bloggen så får du höra mer om vad jag tycker!

Priserna ligger mellan 255Kr – 600Kr. Inköpsställena får jag återkomma med då det fortf inte är bestämt än. Återkommer när jag får reda på det men 1 April är lanseringsdagen iaf!

 


Last week I was introduced to the brand Rodial for the first time. A global luxury skin care brand launched in London in 1999 out of the founder Mary Hatzistefanis. Mrs. Rodial, who I also had the honor to meet, was there and told us about the idea behind her makeup collection.

1 April Rodial Makeup will be launched for the first time in Sweden and I can say that I am quite impressed with the products! Sculpting makeup, which is their name for the range, is a compact series that focus on eazy highlighting and sculpting products that doesn’t force you to be a trained makeup artist.

The products feels thin but effective, and product design with its “fake leather” surface is just so right! So stylish. So far I love the concealer but I will try the products more thoroughly during the week so keep an eye on my blog and you’ll hear more about what I think about them!

Price range from 255SEK – 600SEK and in Sweden they will be available from the 1th of April. I will let you know where it will be available because that´s not decided yet.

 

 


Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! 🙂

I got these products as press samples. This will not impact my values or opinions about the products. My reviews will always remain personal and can´t be bought ! 🙂

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar