Ögonmakeup & Looker

SMOKEY EYES – DUSTY CONCRETE

Yay, för att det är Fredag!! Inte vilken fredag som helst heller, det är min älskade syster Sofia’s födelsedag! Kan inte fatta att hon är 28 år och småbarnsmamma! Vad hände liksom? Saknaden efter min systerson Kevin är enorm så jag tar och åker ner till mina hemtrakter över helgen och gosar ihjäl mig tänkte jag. Så…idag blir det en re-posting på en utav mina favorit makeuper jag gjort. Vad ska du göra i helgen?  Puss på er så ses vi lite senare idag.


Yay, because it’s Friday !! Not any given Friday, it’s my sister Sofia’s birthday! Can’t believe she is turning 28 and recently became a mother! What happened? When did the years go that fast? I miss my nephew Kevin so much right now so I will travel back to my hometown over the weekend and cuddle with him. So … today there will be a re-posting of one of my favorite smokey eyes looks I’ve made. Hope you like it! Anyways…what are you doing this weekend? Kisses to you and see you a little bit later today.


Smokey Eyes – Dusty Concrete
Produkter jag har använt / Products I’ve used
 

Bas / Base
Nude Cushion Foundation 12 Sand – Isadora
Girl from Ipanema powder – Colorescience

Ögon / Eyes
Primer Original Potion – Urban Decay
Eyeshadow Multi & Eye pencil Black – Make Up Store
Eyeshadow Licorice & Butter Pecan from the Semi-sweet Chocolate bar – Too faced

Fransar / Eye lashes 
Single lashes – Ardell
Flashing Volume – Isadora

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Chocolate & Duo shadow Dark Brown – Anastasia Beverly Hills


 

2 kommentarer till “SMOKEY EYES – DUSTY CONCRETE”

Lämna en kommentar