Longing for London

Longing for London

Longing for London

Longing for London

Longing for London

longing For london

Longing for London. Helt seriöst. Det här är den snyggaste nagellacksfärgen jag haft på mig i hela mitt liv! Känner att jag vill ha den här färgen för alltid! Den är grå men har en svag släng av lila/rosa så i dagsljus blir den väldigt intensiv Violett! 135 Kr och dyng snygg! Återigen ett Cuccio-lack då jag gör mina naglar i samarbete med Scratch i Sthlm. Många utav er har frågat var de finns att få tag i och då det endast är vissa salonger som säljer detta italienska märke. så blir det nog enklast att tipsa om e-beautyshop.se


”Longing for London” Seriously. This is the hottest nail polish color I’ve ever had on my nails in my entire life! I want to wear this color forever! It is gray but has a slight touch of purple / pinkish color so in daylight it looks violett! 135 SEK and so stylish! Again it is a nailpolish from Cuccio due to that I do my nails in a collaboration with Scratch in Sthlm. Many of you have asked where you can find them and it´s only a few salons that sells this Italian brand. It’s probably easier for you to order it from e-beautyshop.se .

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar