Hudvård & Kroppsprodukter

NO7 EARLY DEFENCE

 

NO7 EARLY DEFENCE

NO7 EARLY DEFENCE

NO7 EARLY DEFENCE
nO7 eaRLY DEFENCE

No7, ett utav mina favorit hudvårdsmärken släpper äntligen lite nyheter!  Denna gång till den yngre målgruppen. Så är du mellan 20-35 år ska du kika lite extra!:) No7 Early Defence*, som serien heter, består av en dag-, natt- och ögonkräm. Produkterna fokuserar på effektiva och vårdande ingredienser för dig som vill förebygga synliga tecken på åldrande.

Inte testat No7 Innan? De är ju lite kända för att ha en 5 stjärnig UVA teknik (älskar) som ger ett avancerat skydd mot yttre påfrestningar (typ solexponering). I kombination med detta har man nu tagit fram en Double Defence-teknologi som innehåller bla
Ginseng, Mullbär, Vitamin C och E. Spännande!

Testat krämerna lite grann och de känns hittills bra! Tunna, ger mycket fukt och luktar gott. Jag har hittills aldrig blivit besviken på No7 grejer så kan absolut tänka mig att detta kan vara bra för den unga som vill förebygga. Jag själv vill nog använda deras mer “aktiva” produkter då jag redan utvecklat en och annan ung rynka runt ögonen, haha.

Priser No7 Early Defence:
Dagkräm 259 Kr 50 ml
Nattkräm 259 Kr 50 ml
Ögonkräm 229 Kr 15 ml

Hittas bla på Apotek Hjärtat.


 

No7, one of my favorite skincare brands finally releasing some news! This time to the younger audience. So if you’re between 20-35 years old, look closer on this post! 🙂 No7 Early Defence*, as the series is called, includes a day-, night- and eye cream. The products focus on effective and nourishing ingredients for those who want to prevent the visible signs of aging.

You haven’t tried No7 before? They are a well known for having a 5 Star UVA technology (love it) that provides advanced protection against sun exposure for example. In combination with this, it has also a Double Defence technology that contains Ginseng, Mulberry, C Vitamin and E Vitamin. Exciting!

Just tried these creams for a few times. They feel good so far! Thin, provides much moisture and smells good. So far I have never been disappointed at No7 stuff so I can certainly imagine that this could be good for the youngsters who wants to prevent early signs of these nasty wrinkles haha. Me myself would probably use their more “active” products because I already developed some small & young wrinkles around the eyes, ha ha.

Prices No7 Early Defence:
Day Cream 50ml 259 SEK
Night Cream 50ml 259 SEK
Eye cream 15 ml 229 SEK 


 

*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! 🙂

* I got these products as press samples. This will not impact my values or opinions about the products. My reviews will always remain personal and can´t be bought ! 🙂

 

Lämna en kommentar