Hybrid Moments

Hybrid Moments

Hybrid Moments

Hybrid Moments Hybrid Moments
Hybrid Moments
hybrid MOments

Måndag! Shit, vad veckorna rusar fram just nu. Det blir mycket Kat Von D för min del just nu då det precis är släppt i Sverige. Är så ivrig på att testa alla produkterna. Paletten* ovan blev en fröjd att jobba med. Texturen var ganska torr på skuggorna (alltså inte så krämiga som jag trodde) men gav ändå väldigt starkt pigment och var lättsamma och jobba med! Äntligen kan jag skriva att de finns på Sephora i Sveeeerige!:)


Monday! Aww, the weeks just rushes away right now. So much fun is going on. I know it’s a lot of Kat Von D on the blog right now, it’s just because it’s released in Sweden now. So eager to try all the products. The palette above was a joy to work with. The texture was quite dry (not as creamy as I thought), but still gave very highly pigment, and was easy to work with! Finally I can write that they are  available in Sweeeeden at Sephora! 🙂

 


‘Hybrid moments’
Produkter jag har använt / Products I’ve used
 

Bas / Base
Cover Blend foundation Toasted Almond Exuviance

Ögon / Eyes
Eyeprimer potion Urban Decay
Hybrid moments, Mezzanine, Lunar Lights, Melancholia & Lifelike fro the Chrysalis Eyeshadow palette Kat Von D
Sensitive Touch Automatic Eyeliner Lumene
Liquid Eyeliner Black Idun

Fransar / Eye lashes 
Eyelashes Dollface House of lashes
Adhesive Sweedlashes
Immortal Lash Mascara  Kat Von D

Bryn / Eye Brows
Brow Definer Taupe

 


*Paletten har jag fått som ett pressutskick. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkten. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min Policy.

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar