Jobb & bakom kulisserna

HAVE I EVER SAID THAT I LOVE MY WORK?

i love mY work

 

Ja, jag älskar verkligen mitt jobb. Fick nyss ett spontant telefonsamtal av en kollega, Elin, en tjej som alltid inspirerat mig massor, både som Makeupartist och som person. Vi brukar tjitt tjatta ibland och jag kommer alltid på mig själv att vara så jäkla glad efter att vi snackat. Vi pratar om branschen, fördelar, nackdelar, vi ger ris och ros.

Dagens insikt efter samtalet…vi är ta me tusan alltid nya på jobbet! Vart vi än kommer som frilansande Makeupartister så är det oftast nya team och nya grupper vi ska jobba med. Ibland dyker det upp team man jobbat med innan men vanligtvis är det en ny Fotograf, ny Ad, ny Stylist osv. En ny grupp man bara måste passa in i. Man lär känna sig själv i så många olika sammansättningar.

Vissa dagar önskar man kanske att man kände alla innan och utan och kunde “slappna av” lite mer men i slut ändan är det ändå fantastiskt. Summan av kardemumman är att man alltid ska vara sig själv, no matter what. Det håller alltid i längden!

Jag ville bara dela med mig av det. En insikt att ta med sig i helgen. Då är det nämligen dags för en ny arbetsplats igen…och vet ni? Jag älskar det!

Trevlig helg på er!


Yes, I love my job. I just got a spontaneous phone call from my colleague, Elin, a girl who always inspired me a lot, both as a Makeup Artist and as a person. We usually chit chat from time to time and I always find myself being so happy after we talked. We talk about the beauty industry, advantages, disadvantages, we give praise and criticism.

Today’s insight after the call … we’re always newbies at work! Wherever we come as a Freelance Makeup Artists, it is mostly new teams and new people we need to work with. Sometimes it pops up teams you’ve worked with before but usually it is a new Photographer, a new Art director, a new Stylist you need to get to know etc. A new group you just have to fit in to. You really get to know yourself in so many different compositions.

Some days you might wish that you knew everyone and could “relax” a little bit more but in the end it’s amazing. The bottom line is that you should always be yourself, no matter what. It is always the best concept in the long run!

I just wanted to share this with you. An insight to take with me this weekend. Beacuse tomorrow it is the time for a new job again…and that means a new team again.  You know what? I freekin’ love it!

Happy weekend to you!


Lämna en kommentar