Makeup & Skönhet generellt

Spring Makeup 2016 Yves Rocher

Spring makeup 2016 Yves Rocher

Spring makeup 2016 Yves Rocher

Spring makeup 2016 Yves Rocher

Spring makeup 2016 Yves Rocher

Spring makeup 2016 Yves Rocher

pure ligHt cushion yves rocHer

Spring Makeup 2016 Yves Rocher* är här! Denna gång så är det mycket nagellack och läpp-crayons i livfulla färger, puder och skuggor i marmorerande effekter som inspirerar. Använde ganska mycket utav nyheterna i förmiddagens look om du vill kika resultatet: Se här!  En utav favoriterna blev deras Marbled illuminating powder.

Dessutom har de släppt en egen Cushion foundation som under förra året blev så poppis. Pure Light – Light foundation cushion (249 Kr 11g) är baserad på deras populära Pure light foundation! Denna är något semi-täckande, som ni kan se, för ett naturligt resultat men kan självklar bygga lite lager på lager om man vill ha den mer täckande.

Här kan du läsa mer om Nyheterna!


Spring Makeup 2016 Yves Rocher is here! This time it’s nail polishes and lip crayons in vibrant colors, powder and shadows with marble effects that inspires. I used pretty much out of the news in this mornings look if you want to see the result: Look here! One of my favorites was their Marbled illuminating powder.


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar