NAGLAR

Alessandro International Striplac

Jag är ett jätte fan av Shellac. Varför? För att de sitter och för att det blir så jäkla snyggt…men att göra det själv hemma? Jag fick möjlighet att testa på ett  Alessandro International striplac kit och lite andra lack från märket. Detta är ett kit som innehåller  UV/LED nagellack som du själv kan härda på 60 sek i en egen Led-lampa som följer med. Håll i hatten alltså! Det krävs lite träning men vad kul det var att kunna göra allt själv.


I am a huge fan of Shellac. Why? It stays on so good and it get’s so neat … but to do it yourself at home? I had the opportunity to try out a Alessandro International striplac kit and some other lacquer from the brand. This is a kit that contains UV / LED nail polish that you can “dry” in 60 seconds in its own LED light that comes with it. Oh lord! It takes some practice I can guarantee but shit it’s so much fun to be able to do it on yourself. Please press the translate button to get the rest in english.

Alessandro International striplac

Fördelar?

  • Det blir i längden bra mycket billigare än att lacka naglarna på salong.
  • Starter kitet går utmärkt att använda på tårna också!
  • Naglarna får en super blank yta och håller upp till 10 dagar.
  • När det sedan är dags för att byta färg eller när du har utväxt, pillar du bara upp ena hörnet och “peelar” bort lacket i ett svep. Smart va?

 

Alessandro International striplac

Nackdelar?

  • I och med att jag har påbyggnad på mina egna naglar så blev resultatet inte optimalt för mig då jag inte kunde peela av lacket. Det fäste för bra i mitt material helt enkelt. Jag tror att man ska ha sina vanliga naglar om man ska testa detta helt enkelt. 🙂
  • Priset, det är lite dyrare men slår man ut detta på alla salongsbesök man gör så lönar det sig i längden. Det är alltså en liten investering.

 

Alessandro International striplac

Tips! Träning ger färdighet;) Färgen jag testade på bilderna ovan heter 45 Dark Violet.

Alessandro International striplac

Alessandro International striplac säljs på bla Kicks! Starter Kiten ligger på 1295 Kr och finns i  två olika varianter. Starter Kit French &  Starter Kit D’Essai.

alessandRo internatIonal striplac


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar