Byou.se Launch Party

Byou.se Launch Party

Byou.se Launch Party

Byou.se Launch Party

byou.se Launch PArty

Vilken kväll! Kom precis hem ifrån BYou’s lilla launch party som tog plats på Bangerhead Studio! Känns så kul att våra bloggar är i gång och att vi fått så mycket positiv feedback på design och på vårt innehåll. Fatta, en sida med bara beauty bloggar. Klockrent ju!

Så mycket härligt folk var med på minglet, bland annat 3/5 från bloggteamet så klart. Susanne Barnekow (grundaren till vår portal), jag själv och härliga Ellinor. Vi saknade däremot Erica och Moa som tyvärr inte kunde komma men vi får dra ihop alla fem till nästa gång! <3

Eventet blev så lyckat och jag är gladare än någonsin över att ha flyttat bloggen! Känns så kul och jag är så taggad till att ge er massor av ny skönhetsinspiration.

Tack alla fantastiska ni som alltid läser och peppar. Det är verkligen tack vare er jag gör detta. Ni är verkligen bäst! Puss och Natti


What a great evening! Tonight it was time for the launch party, at Bangerhead Studio, for our new beauty site Byou.se (were my blog is located).  I’m so proud and happy that our blog´s are up and running. We’ve got so much positive feedback on our design. Yay!! We were 3/5 from the team today, Susanne Barnekow (the founder of the site), me and Ellinor. We really missed Erica and Moa. Next time! Hugs to you

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

1 Kommentar

  1. Pingback: LAUNCH EVENT BYOU - Ellinor Eriksson

Skriv en kommentar