WORK WITH LIQUID LIPSTICKS

WORK WITH LIQUID LIPSTICKS

WORK WITH LIQUID LIPSTICKS

WORK WITH LIQUID LIPSTICKS  WORK WITH LIQUID LIPSTICKS  wORk wITH LIQUID LIPSTICKS

Oh, idag var det lite segt att gå upp kan jag lova. Jobbat hela helgen så det var otroligt skönt med en sovmorgon! Ovan ser ni lite bilder från jobb jag gjorde föregående helg. Yasmine och hennes mamma och syster skulle iväg på bröllop och jag har fått äran att alltid fixa dom när de ska iväg!

På läpparna ser ni Liquid Lipsticks från Anastasia Beverly Hills. Dessa använder jag alltid när det ska sitta hela dagen! De sitter verkligen som berget! De är flytande i konsistensen och blir matta på! Skit snygga!

Längst upp ser ni Liquid Lipstick Dusty Rose, på tjejen i turkost ser ni Liquid Lipstick Blush och på den nedersta ser ni Liquid Lipstick Catnip. Älskar de här produkterna vid tex bröllop. De kan bli något torra ibland men då slänger jag alltid på ett glans uppe på, gjorde det på den nedersta bilden tex.

Liquid lipstick ligger på 20 dollar (Ca 170 SEK) och jag är tveksam om de kommit till Sverige ännu. Någon som vet? Annars finns de på deras webshop HÄR Finns i 22 färger!


Today it was a little bit tough to get up from bed. Worked all weekend so it was incredibly comfortable to stay!;) Above you can see some pictures from the job I did last weekend. Yasmine and her mother and sister were going to a wedding and I have been honored to always fix them when they’re away on parties!

On their lips you can see Liquid Lipsticks from Anastasia Beverly Hills. These I always use when it´s going to be a longlasting result! They sit like a mountain! They are in a liquid consistency and becomes totally matte! Looking so good!

At the top you’ll see the Liquid Lipstick Dusty Rose, the girl in turquoise use Liquid Lipstick Blush and on the bottom you see the woman in Liquid Lipstick Catnip. Love these products at weddings. They can be somewhat dry for some but then I always use it combined with another lipgloss on top, did it in the bottom picture for example.

Liquid Lipstick is 20 dollars (about 170 SEK) and are available at their webshop. Available in 22 colors!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar