Hoola Bronzer Time! I veckan var jag på ett intimt sneakpeek mingel för Benefits lansering av deras Hoola Bronzers i ny tappning. Jag måste verkligen vara en av de få Makeup Artisterna som aldrig testaT “the one and only” Hoola Matte Bronzer. Hur tusan kan jag inte ha testat den?!


Hoola bronzer Time! Last week I went to an intimate sneakpeek mingle with Benefit who launch more “Hoola Products”. I must really be one of the few makeup artists who never tried their “the one and only” Hoola Matte Bronzer. How the hell can I not have tried it ?! Read the rest of the review using the google translation option.

Hoola Bronzer

För er som tillhör mitt lag (alltså ni som också missat den) så är detta ett välkänt solpuder i en super lätt ask som har en nyans som kan bäras året runt. Det är så pass populärt att det var 70 Sek säljs en Hoola Matte Bronzer runt om i världen. För min del hade jag velat ha den ännu kallare än den egentligen är men jag kan verkligen förstå varför den är poppis!

Läs också: Bäst i Test | Vilket är det bästa solpudret?

Hoola Bronzer

Nästa vecka (I Sverige) släpper Benefit nyheterna Hola Zero Tanlines, Dew the Hoola och en nya Bronzing & Contouring Brush (Runt 300-340Kr Styck). Utgått!

Hoola Bronzer

Vad tycker jag om produkterna?

Hola Zero Tanlines – Tänk dig en “brun utan sol”, som inte luktar skit utan tvärt om…doftar underbart! Däremot tvättar du av denna efter en kväll så detta är egentligen bara för tillfället då du snabbt behöver en snygg jämn bränna. Kan användas naturligt eller byggas på en aning. Ger ett matt resultat och färgar inte av sig på kläderna. Dessutom har förpackningen en inbyggd appliceringsborste. Halleluja!

Hoola Bronzer

Dew the Hoola – Testat denna varje dag sedan jag fick den. Super tunn kräm som ger samma effekt som ovan fast för ansiktet. Denna ersätter egentligen de gamla färgade LDB-krämerna som var så poppis när man var yngre. Påminner även om en favorit ‘Crazy Tan’ från Sampar som jag älskar. Detta blev definitivt en favorit!

Hoola Bronzer
Så snygg förpackning, eller hur?!

Hoola Bronzer


Resultatet blir jämnt, matt och naturlig i färgen. Dessutom doftar den underbart.
hoola-brush-heroBronzing & Contouring Brush –
Alltså!!! Super fin borste som gör sig lika bra på huden som på badrumshyllan. Fin syntet, super len och har en perfekt form för att skapa höga kindben.

All in all, älskar kollektionen och den kommer finnas på Sephora under nästa vecka!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar