För att vidga min lilla kunskapsbank fick jag i samarbete med Bangerhead Beauty testa två produkter jag velat testa ett bra tag. GlamGlow‘s masker ska tydligen vara så bra och när jag förra månaden testade Snake oil från Rodial fick jag mersmak på deras Snake Serum! Nu ska här testas…


To broaden my knowledge bank I will try two new products that I wanted to try for awhile thanks to a collaboration with Bangerhead Beauty. Glam Glow’s facial masks are apparently so good, and when I last month tested the snake oil from Rodial I got cravings after their Snake Serum! Now, lets try this beauties…(use google translate button for the rest of the text in your language)

glamglow

ThirstyMud från GlamGlow & Glamoxy Snake Serum från Rodial är båda två produkter jag hört massa gott om!

glamoxy

Glamoxy Snake Serum, Rodial 25ml :
1256 Kr på kampanj på Bangerhead!  (Ord.pr 1570 Kr)

Ett lite lyxigare serum som temporärt ger mindre synliga rynkor och linjer…finns det? Ja, det finns en hel del quickfix’s där ute men det är verkligen långt ifrån alla som är bra! Oftast använder jag dessa precis innan jag lägger en makeup på en person med mogen hud. Risken är däremot att det blir en liten yta som makeupen sätter sig fast i och så syns det extra mycket i stället

glamoxy

Vad tyckte jag?
Glamoxy Snake Serum stramar verkligen samtidigt som den ger en fin yta att jobba på. Jag älskar att den känns. Alltså att man känner hur det drar i huden. Jag har nog alldeles för ung hy för att kunna se det riktigt bra resultatet men det jag var noga med att testa var hur makeupen ser ut uppe på och detta gjorde mig glad för det var inga problem alls! Nu ska jag ta med mig denna i frilansväskan och testa den på alla mina 35+ kunder! Ser fram emot att testa den mer!

Glamglow

ThirstyMud, Glam Glow 50ml:
375 Kr på kampanj på Bangerhead! (Ord.pr 469 Kr)

Min hud är något torrare än vanligt i år så jag tog tag i att äntligen testa GLAMGLOW ® masken Thirstymud som ska vara så populär. Masken innehåller massa hypade och nya teknologier men det är lite grekiska för mig så jag går på känsla denna gång (läs om innehållet här! Produkterna tillverkas i Kalifornien och är idag tillgänglig i över 52 länder.

glamglow

Vad tyckte jag?
En super härlig, svalkande, len mask som rekommenderas att användas i ca 20 minuter och sen ska tvättas av. Ska jag vara ärlig? Jag hade på mig masken i 1,5 timme haha. Jag älskar att sova med masker nämligen så jag ville testa hur den verkade under längre tid. Den här masken var super härlig och återfuktade precis som alla rykten säger att den ska. Måste våga mig påstå att den här är super för en mogen hud! Jag är ju sjukt svag för kokosdoft också så jag måste säga att doften nästan gjorde hela produkten (förutom förpackningen då som är ur söt den med)!*Detta inlägg är sponsrat i samarbete med Bangerhead Beauty. Produkterna har jag själv handplockat som pressprover för att recensera. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

3 Kommentarer

 1. Jag har mogen 40+ hy och på det är den väldigt torr. Jag har denna Glamglow mask och jag har den t.o.m över natten. Den är skön och bra, men jag vaknar inte fullt så återfuktad som jag önskar. Jakten går vidare på den perfekta produkten för den torraste hyn i stan.

  • Användarens profilbild
   Lina Ekh Reply

   Hej Annika! Tack snälla för din kommentar och för att du delar med dig av din erfarenhet. Då ska jag också spana vidare efter en ännu bättre mask till dig!:) Kram och tack för att du läser:)

   • Jag läser troget varje dag och tar till mig alla tips som finns! Kram och trevlig helg!!

Skriv en kommentar