My style my city

Älskar slutresultat och lovade ju er att visa upp jobbet när det var klart! Så här kommer därför My Style My City filmen jag gjorde tillsammans med River Island förra månaden. Vackrare par får man ju leta efter. Tack hela teamet samt Janni och Jon för en grym jobbdag!

(Blir du nyfiken på vad Jon och Janni bar för outfits? Då ska du klicka HÄR. Jag älskade bland annat Janni’s leopard skor!)


I love to watch the result of hard work and I promised you to show you the end result when it was finished! Here’s My Style My City movie I did for River Island last month. A more beautiful couple then Janni & Jon can be hard to find! Thanks to the entire team for an awesome work day!

(Are you curious about Jon and Janni’s outfits? Then click HERE. I loved Janni’s leopard shoes!)

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar