Makeup & Skönhet generellt

Linda Hallberg / Sweedlashes


Linda Hallberg Sweedlashes

Linda Hallberg Sweedlashes

Linda Hallberg Sweedlashes

Linda Hallberg Sweedlashes

Linda Hallberg Sweedlashes

Linda Hallberg Sweedlashes

IMG_9009    linda HaLlberg sweedlasHes

Linda Hallberg Sweedlashes! Jag blir så fantastiskt stolt över mina två kollegor Gabriella Elio & Linda Hallberg som nu släpper ett par nya fransar tillsammans! Sweed Linda Hallberg Edition är singelfransar (7mm), dubbelfransar (12 mm) och trippelfransar (10 mm) i ett och samma paket! Dessa kommer definitivt ersätta min favoritfransar från Kiss som jag skrivit om förut. Älskar 3 delade fransar! De är så mycket lättare att använda och det blir så mycket mer naturligt! Nu ska här lekas runt ännu mer!

Tusen tack för ett jätte fint lanseringsevent igår på Yuc, tjejer! De här fransarna kommer att gå som smör i solsken, garanterat! All kärlek till er!

Fransarna finns nu till försäljning för 129 Kr på Bangerhead! Du hittar dom HÄR!


I get so freekin’ proud of my two colleagues Gabriella Elio & Linda Hallberg because they are now releasing a new pair of eyelashes together! Sweed Linda Hallberg Edition is a pair of single lashes (7mm), double eyelashes (12 mm) and triple eyelashes (10 mm) in one package! These will definitely replace my old favorite lashes from Kiss that I’ve written about before. Love trippel lashes! They are so much easier to use and it gets so much more natural! Now, time to play around with them!

Thank you so much for an amazing launch event yesterday at Yuc, girls! These lashes will go like hot cakes, guaranteed! All love to you!

The Linda Hallberg edition are now on availble for 129SEK on Bangerhead.se ! You’ll find them here!


*Produkterna ovan har jag fått i en goodiebag som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

En kommentar till “Linda Hallberg / Sweedlashes”

Lämna en kommentar