God Dagens! Hoppas ni haft en underbar helg och hunnit vila upp er! Jag själv har inte rört en sminkpensel på 2 dagar. DET är ovanligt kan jag lova. Har spa:at, myst och unnat mig massor av egen tid! Därför blir det en repost i dag. Ska sätta mig nu och smida ihop nästa look som jag ska lägga upp på Ons! Fransarna ovan heter  Noir Fairy  och dessa har jag beställt hem från House of Lashes! De blir så himlans fina både i verkligheten och på kort! Ser så mycket fram emot att testa de nya Sweedlashes fransarna jag fick lägga vantarna på i torsdags. Kan nog garantera att looken på onsdag innehåller dessa;)


Hello there! Hope you had a wonderful weekend and that you had some time to rest! I haven’t touched a makeup brush in 2 days. That is very unusual, I can promise you that. I´ve had some Spa time at home and treated myself with a lot of  own time! Therefore, today´s look is a repost.
I´m actually going to create the next look right now (available on Wednesday)!  The lashes above is named Noir Fairy and those I have ordered from House of Lashes! They become so nice (both) in reality and on photo! Looks so much  forward to try my new Sweedlashes that I got my hands on last Thursday. I can guarantee that I will use them in my next look on Wednesday!


Produkter jag har använt / Products I’ve used: 

Bas / Base
Nude Cushion Foundation 12 Sand Isadora

Ögon / Eyes
Super liner ultra precision Eyeliner Turquoise Loreal
Eyepencil Black & Ice Blue Make Up Store
Eyeshadow Light blue (unknown brand from Asia)
Iridescent Purple Anastasia Beverly Hills
Masquerade & Shimma Shimma Makeupgeekcosmetics
Beautiful Iris Mac 

Fransar / Eye lashes 
Noir Fairy House of lashes
Flashing Volume Mascara Isadora

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Medium Brown & Duo brow shadow dark brown Anastasia Beverly Hills

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar