Ögonmakeup & Looker

‘REDISH MAKEUP’


Redish makeup

Redish makeup

Redish makeup

Redish makeup

Redish makeup
Eyeshadow - Fahrenheit
Jag är förälskad. Inte bara i min andra hälft som äntligen kommer till Sverige i kväll (Yaaaaaay!!) , utan i en ögonskugga. Jag har använt den sönder och samman nu i några veckor. Ni har sett den i en del makeuper hittills men mest i den här looken ovan tror jag… Ombretto Eyeshadow Fahrenheit från Nabla… jag älskar dig!


I´m in love! Not only with my other half that acctually is on his way to Sweden by now (Yaay!!!) but in an eyeshadow. I´ve been using it so much during these previous weeks so you have no idea. You´ve seen me using it a lot but mostly you can see it in this look above. Ombretto Eyeshadow Fahrenheit from Nabla… I love you!

‘REDISH MAKEUP’ Produkter jag har använt / Products I’ve used 

Bas / Base
Disa Foundation Idun Minerals
Dark Chocolate Soleil Too Faced
Pressed Mineral Powder Girl from Ipanema Colorescience
Ombretto Eyeshadow Fahrenheit Nabla Cosmetics as Blush
Hightechlighter  Nova Make Up Store

Ögon / Eyes
Eyeprimer clear Make Up Store
Shade & Light Eye contour palette Indwin, succubus, sytry Kat Von D
Ombretto Eyeshadow Fahrenheit Nabla Cosmetics
Automatic eyeliner 101 light Gold Wjcon

Fransar / Eye lashes 
Linda Hallberg Edition for Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Gimme brow Medium Deep Benefit

Läppar / Lips
Dark red from the Color riche La palette Red L’oréal

Naglar / Nails
668 Bleu Royal L’oréal

2 kommentarer till “‘REDISH MAKEUP’”

    • Lina Ekh

      Hej! Jag har jobbat med makeup sedan 2005…man börjar bli gammal nu haha. Läs gärna mer i min BIO! ( About/contact längst upp). Där står mer om hur jag startade:)

Lämna en kommentar