Hair cuddles

Hair cuddles

Hair cuddles

wet brush

wet brush

wet brush

HH Simonsen är sedan innan kända för sina fantastiska Wet brush [klick]. Har ni aldrig testat dem så ska ni veta att de är de bästa! Jag skriver säkert om dom 3 ggr om året då jag älskar dom. Speciellt bra i blött hår!

…men har du använt deras Hair Cuddles?

Jag har tvingat mig själva att använda de här tofsarna från HH Simonsen då det inte sliter på håret lika mycket som en vanligt tofs. I början är det ovant att gå från en hederlig tofs till en spiralformad Hair Cuddle men dessa lämnar inte några märken i håret efter en lång dag vilket jag uppskattar!

Det som också är bra med dom är att de inte drar åt sig vatten vilket gör att de behåller formen och har svårt för att bli uttöjda också!

De erbjuds i massa färger och finns att köpa på utvalda salonger eller på nätet. Testa!!

Pris: Hair cuddles HH Simonsen [klick] 39 Kr / 3-pack

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar