LäpparMakeup & Skönhet generelltNAGLAR

LUMENE SPRING NEWS 2016

Some Lumene Spring news on the meny today, folks! Ni vet att jag älskar Lumene. Varför? JO, för att det är skandinaviskt, prisvärt och håller kvalité! De ni, det är är 3 goda ting som inte alltid är självklart. Vilka härliga färger som ingår i vårnyheterna! Både när det kommer till nagellack och läppglans.


Some Lumene Spring news on the menu today, folks! You know I love Lumene. Why? Well, it is Scandinavian, affordable and it´s keeping up with the quality! These are 3 good things that is hard to find sometimes. What lovely colors there is in their spring collection then! Both when it comes to nail polish and lip gloss.

LUMENE SPRING NEWS

LUMENE SPRING NEWS

Arctic Glow läppglans
– Elegant glans, färg och vård

De nya läppglansen ger återfuktning och näring från arktisk hallonfröolja. Släpps i 8 nyanser (på bilden ser ni 5 utav dom!)

Nyanser: 
01 Shimmer 02 Serene 03 Dash 04 Beam 05 Luminous 06 Sunset
07 Reflection & 08 Dawn

Pris: 119 SEK 8 ml (Formulerad utan parabener, formaldehyddonatore, alkohol och parfymer.)


Arctic Glow lipgloss are 8 new shades from Lumene. They gives moisture and nutrition from the arctic raspberry seed oil. No parabens!

LUMENE SPRING NEWS

Arctic Glow läppolja – Lyxig vård och lätt färg

En vårdande läppolja som ger läpparna naturlig glans utan kladdig känsla. Ger också återfuktning och näring från arktisk hallonfröolja.

Nyanser:
100 Shine + 200 Dew

Pris: 119 SEK 8 ml (Formulerad utan parabener, formaldehyddonatore, alkohol och parfymer.)


New Arctic Glow lip oil comes in 2 shades and has almost the same ingredients as the lipgloss. The difference is that the oil doesn’t feel stick but gives you a nice shine anyway. No parabens!

LUMENE SPRING NEWS

I april kommer Lumenes Gel effect kollektion bli 14 färger rikare! Här är några utav dom och det känns så 2016! Älskade precis varenda en utav dom! De är snabbtorkande och täckande och jag vågar verkligen säga att detta lack är det mest prisvärda lack jag testat hitills! Heja Lumene!

Pris: 69 SEK 5 ml


In April, Lumene Gel Effect collection will be 14 colors richer! Here are a few out of them and it feels so 2016! Just loved every single one of them! They are fast drying and opaque and I really dare to say that this nailpolish is the most affordable nailpolish I’ve tried so far! Yay for Lumene!

LUMENE SPRING NEWS

My favorite in the collection so far: 16 Blooming Meadow <3

lUMene SPRING NEWS


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar