Mode & Accessoarer

PILGRIM JEWELLERY


PILGRIM JEWELLERY

PILGRIM JEWELLERY

PILGRIM JEWELLERY

pILgriM JEWELLERY

Funderar på att önska mig något smycke i 30 års present…hm ja det är nära nu, haha. Vet aldrig vad jag ska önska mig då jag tycker att man har allt men nu kräver släkten en önskelista. Puh, ilands problem gånger hundra! Blev lite smått besatt av Pilgrims nyheter i vår dock. Testade bland annat ringar från Cosmic dust serien härrom dagen på Mildh Pr. Det är de tre ringarna som har små knoppar på sig i olika storlekar. Dessa finns redan i butik och då ingår det 3 st för 299 Kr (finns i guld, silver och hematit) Läckra, eller hur?

Jag måste fortsätta kika…de har verkligen massa fint!


Trying to look for some jewelry I can add on my wish list for my 30 years bithday … yes it’s close now, haha. Never know what to wish for, I have so many things but I know my family demands a wish list. Puh, first world problems, right?! Became a little bit obsessed with Pilgrims jewellery though. Tested some rings from the Cosmic Dust series the other day at Mildh Pr’s show room. It is the three rings that have small buds on them in different sizes. These are already available in stores and includes 3 rings for 299 SEK (available in gold, silver and hematite) Neat, right?

I must continue to look though… they have really nice stuff!


 

Lämna en kommentar