CIATÉ MAKEUP

CIATÉ MAKEUP

CIATÉ MAKEUP

CIATÉ MAKEUP

CIATÉ MAKEUP

cIAtÉ MAKEUP

…visste inte ens att Ciate har börjat med smink *skämskudden på*. Nagellacken har jag ju hört och testat massor av och senast så gjorde de ju ett samarbete med Olivia Palermo. DET har jag koll på men nu är det så att jag helt missat alla deras härliga krämskuggor och eyeliners! Så…det blev en dubbel eyeliner idag med hjälp av deras Liquid Chrome. Himla fint shimmer i dom och lätta att jobba med. Favoriten av produkterna blev däremot Cooling Eyeshadow Stick i färgen Popsicle! Wow!


… didn’t even know that they started with makeup *shame on me*. The nail polish I have tested lots of and last time I heard about them they did a collaboration with Olivia Palermo. THAT I know but how could I completely miss out on their lovely cream shadows and eyeliners!?  So… today I did a double eyeliner with the help of their Liquid Chrome’s. The shimmer in them is heavenly and they are so easy to work with. My favorite of their makeup products was, however, the Cooling Eye Shadow Stick in the color popsicle! Wow!Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Disa Foundation Idun minerals
Perfecting stick concealer 22 Natural Light Shiseido

Ögon / Eyes
Liquid chrome Sci-fi + Lunar, Cooling shadow stick Popsicle & Skinny shadow stick Best dressed from Ciaté
Eyepencil Liquid Make Up Store

Fransar / Eye lashes 
Iconic Sweedlashes
Eir Mascara Idun Minerals

Bryn / Eye Brows
Brow pen Björk Idun Minerals
Gimme Brows Medium/deep Benefit

 


*Produkterna på bilderna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar