Läppar

Lip plump Extreme Make Up Store

Lip plump Extreme Make Up Store

Lip plump Extreme Make Up Store

Lip plump Extreme Make Up Store

Lip plump Extreme Make Up Store

lip plumP extreme Make up Store

Det här med Lip plumpers…fungerar de verkligen? En sak kan jag säga och det är att de är så himla individuellt! På en del fungerar det fantastiskt medan det inte syns alla på någon annan. Har du testat att använda det?

Jag brukar använda Lip plumpers ibland när jag ska göra Läppstifts bilderna till bloggen. Inte direkt för att göra läpparna större utan för att läpparnas konturer blir något jämnare och resultatet kommer fram lite bättre. Som ni ser på före och efter bilden ovan är inte skillnaden enorm men lägg märke till läppkonturen och “linjerna” på läpparna! Den jämnar alltså ut.

Om jag använder en plumper brukar jag använda Lip Plump Extreme, Make Up Store Pris: 225 SEK Finns i deras butiker eller på tex Lyko.se


What about Lip plumpers … do they really work? One thing I can say, it´s very individually! On some people it works great while it doesn’t show at all on someone else. Have you tried to use it?

I usually use lip plumpers when I do Lipstick pictures to my blog posts. Not directly to make the lips bigger but for shaping up the lip contours so they become somewhat smoother and the results will become a little better. As you look at the before and after picture above it’s not a dramatic difference but notice the lip contour and the “lines” on the lips! It evens out quite well!

If I use a Lip Plumper I usually use the  Lip Plump Extreme, Make Up Store Price: SEK 225 Available in their stores or on a website such as Lyko.se


 


*Produkten har jag fått som ett pressprov. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar