GOOD VIBRATIONS

GOOD VIBRATIONS
 GOOD VIBRATIONS

gOOd vIBRATIONS

Påsken börjar närma sig och det innebär ett par nya “påsknaglar.” Jag älskar verkligen gult…i alla dess former! Good Vibrations från Cuccio, blev färgen jag valde den här gången när jag var och gjorde naglarna sist och den kommer jag bära mer nu under våren och sommaren. Återigen en färg som får en att se lite brunare ut. Super fräscht! Det är däremot inte bara Good Vibrations runt omkring oss den här veckan…

…idag bär det av ner till Småland. Känns lite skönt att lämna huvudstaden nu efter allt som hänt i Bryssel. Jag har blivit så berörd av det här och jag undrar verkligen vart vi är på väg. Det var bättre förr…med internet sprids allt så mycket fortare idag, vilket kan vara positivt också men kommunikationen mellan de som tänker snett och vill sprida terror känns nästan omöjlig att stoppa. Jag hoppas verkligen att detta snart får ett slut! Mina tankar går till hela Europa och alla som på ett eller annat sätt blivit drabbade<3


Easter is approaching and that means a new pair of “Easter nails.” I really love yellow … in all its forms! Good Vibrations from Cuccio, was the color I chose this time when I did my nails and I will for sure wear it during the summer as well. Again this is a color that makes you look a little bit more tanned. Super fresh! However, it is not only Good Vibrations around us this week …

… today I will travel down to my hometown to spend easter. Feels a bit nice to leave the capital now after everything that happened in Brussels. I have been so emotional touched by this and I really wonder where we are headed. It was so much better  before … the internet is spreading everything so much faster today, which can be positive as well of course but in this case it also make it possible to spread the communication between those who think wrong and want to spread terror. It seems almost impossible to stop it:( I really hope that this will end soon! My thoughts go out to all people in Europe and all those who in one way or another been affected by this <3

 


*Naglarna har jag fått gjorda i samarbete med Scratch Nails på Linnégatan. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar