Söker du en bra spontan present till mannen, pojkvännen, brodern eller vännen i påsk kanske? 
Ibland finns det några produkter som sticker ut lite extra! Top 3 handlar oftast om mina favoritprodukter just nu inom vissa kategorier. Dessa beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Den här veckan är det dags för pojkvännen att få en liten plats i bloggen:) Jag frågade nämligen honom om vilka produkter han skulle tipsa er om…ur ett manligt perspektiv!;)


Sometimes there are some products that stand out a little bit extra! Top 3 is usually about my favorite products right now in certain categories. These are described without any ranked order and give you a background on why I like them so much! This week it’s time for my boyfriend to get a little space on my blog 🙂 I asked him about what products he would recommend … from a male perspective!;) So do you search for a spontaneous easter gift to your boyfriend, brother or friend…read this post and translate the rest of the text in your language!

Boyfriend recommends

Då killen väldigt ofta ser hur jag testar runt bland alla mina produkter i badrumshyllan så har han blivit lite av ett proffs på att recensera han med!  Han är så sjukt noggrann, skeptisk och testar produkten ut och in innan han beslutar sig för vad han tycker. Bra där!:) Han hade däremot lite svårt att bara nämna 3 produkter när jag frågade honom. Här kommer de produkter som han varmt rekommenderar!

Boyfriend recommends
Thickening Conditioner by SachaJuan
Vanligtvis brukar killen aldrig använda balsam men när det stod att Thickening teknologin i SashaJuans balsam gav håret en fantastisk grund för styling blev det intressant. Han tycker, på riktigt verkligen, att håret känns tjockare och hjälper honom att kunna styla håret enklare! Ett annat plus, deras signaturdoft Fruity Floral är grym!

Pris: 165 SEK/250 ml

Boyfriend recommends

Lime Soufflé, Less is More by Brandhuber & Trummer
Min kille är ju från Argentina och där är det inte lika vanligt att man dagligen lägger stylingprodukter i håret som man. Här i Europa är ju männen hyfsat medvetna om sin frissa så jag var på honom ganska tidigt i förhållandet om att han måste testa! Haha. Han gick igenom massor av produkter jag hade hemma och till slut hittade han vinnaren!

Detta är en lätt gelévax som hjälper till att ge struktur, definition och hållbarhet till frisyren UTAN att det ser fixat ut. Han älskar den och understryker att det är sååå härligt att håret fortfarande är mjukt efter att man använt produkten. Funkar till nästan alla frisyrer! Han åker aldrig utan den och den finns i både stor storlek och i travelsize!

Pris: 99 SEK/30 ml eller 240 SEK/150 ml
Finns bla på Eleven.se Se länk ovan!


boyfrienD recommends

Bleu de Chanel, Luxury Soap by Chanel 
Den här duschtvålen fick pojkvännen i julklapp ett år och han älskar den! Han har tom delat den i mindre delar för att han inte ska slösa för mycket på den. Den är dyr men såååå värd varenda krona. Behöver jag ens säga att det är helt fantastiskt att krama om en nyduschad partner i denna doft!?

Pris: ca 400 SEK/200g
Finns på bla Åhléns eller NK!

Ha nu en fantastisk påskhelg!!!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar