Jobb & bakom kulissernaÖgonmakeup & Looker

Matrix Tour 2016 – Part 2


Matrix Tour 2016

Matrix Tour 2016

Matrix Tour 2016

Matrix Tour 2016

Matrix Tour 2016
Matrix Tour 2016

matrix TOur 2016

Matrix tour 2016 – Här kommer fler bilder från helgen då jag var i Örebro med Matrix Education! Det blev en hel del makeovers:) Det är så jäkla kul att få fria händer. En del utav modellerna brukar använda mycket smink privat och en del brukar inte använda någonting så det är så kul att få inspirera dom. Fler bilder inom kort… Puss


Matrix tour 2016 – Here’s more pictures from the weekend when I was in Örebro with Matrix Education! There was a lot of makeovers 🙂 It’s so damn fun to have free hands to create what ever you want. Some of the models normally use a lot of makeup private and some usually don’t so it’s incredibly fun to inspire them. More pictures soon … Hugs

5 kommentarer till “Matrix Tour 2016 – Part 2”

  1. Kicki stenberg

    Hej Lina.
    Jobbar du något i butik i Stockholm nu? Hade sååå gärna velat att du hade fixat till minns ögonbryn. Ska till Stockholm nu på fredag. Och bor 100 mil bort. Följer dig på bloggen och det hade varit en dröm om du hade fixat dom. Mvh Kicki

Lämna en kommentar