Ögonmakeup & Looker

‘Between Lines’


Between lines

Between lines  between Lines

Hello sötnötter! Alltså hur härliga är alla ni som läser min blogg varje dag? Om ni visste hur glad jag blir. Känner att den nya bloggen har rullat på så bra de första 3 månaderna och jag är så peppad på att se den fortsätta växa. You keep me going och det får mig att vilja skapa mer! Här kommer en liten blå eyeliner by the way;) Puss och ha en fin Onsdag!


Hello sugarsnaps!  So how fantastic is it that all of you read my blog every day? If you knew how happy I am. The new blog has moved on so well the first 3 months and I am so thrilled to see it continue like this. You keep me going, you know! Makes me wanna create more! Here comes a little blue eyeliner by the way;) Kisses and have a nice Wednesday!‘Between Lines’ Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Hd Primer Nyx
Eyeshadow Flame Thrower Makeupgeekcosmetics
Eyeshadow Orb Mac Cosmetics
Microshadow White Make Up Store
Eyeshadow Chimera + Utopia Neve Cosmetics
Colourful eyeliner 14 Navy Blue Isadora
Nude inliner Nabla Cosmetics
Sensitive automatic touch Eyepencil Lumene

Fransar / Eye lashes
Eyelashes Gabbi Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Chocolate + Duo shadow Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar