NAGLAR

SKIN TO SKIN IS ALWAYS A GOOD IDEA!

Skin to skin

Skin to skin
     Skin to skin

skin to Skin

Dags att visa upp resultatet från senaste besöket på Scratch Nails där jag alltid gör mina naglar. Denna gången blev det ett naturellt lack som verkligen känns vårigt ända ut i fingertopparna (haha bokstavligen). Cleant och naturligt känns alltid fräschast på något sätt! Eller vad tycker du?

Cuccio Nail polish, Skin to skin Pris: 135 Kr på E-beautyshop.se!


Time to show off the latest results from my recent visit at Scratch Nails where I always do my nails. This time I choose a natural nail polish that felt so clean and fresh on. That’s always a great idea, don’t you think? 

Cuccio Nail polish, Skin to skin Price: 135 SEK  E-beautyshop.com!*Inlägget sker i samarbete med Scratch Nails Linnégatan. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar