EventsHudvård & Kroppsprodukter

Palmolive Gourmet Body Butter Wash

Palmolive Gourmet

Palmolive Gourmet

Palmolive Gourmet

Palmolive Gourmet

palmolivE gourmet

Snacka om att avsluta dagen på bästa sätt! Inför sommaren lanserar Palmolive en helt ny serie med “smaskiga” duschcremer under namnet Palmolive Gourmet. I samband med detta bjöd de in till en bak-tillställning där vi skulle få baka tillsammans med Maria aka “Kocken i klackar”. Så kul!

De 3 helt nya himmelska dofterna kommer med ingredienser som naturligt vanilj-, jordgubb- och kakaoextrakt. Nu hade vi inte dessa i bakverken;) men jag kan berätta att vi samtliga tvättade händerna med dom innan vi satt i gång haha.

Chocolate Passion, Strawberry Touch och Vanilla Pleasure lanseras V 20 (maj) och kommer då att finnas i dagligvaruhandeln (tex Ica) för ca 25-27 SEK!

Ett måste säger jag bara!! Chocolate Passion blev helt klart min favorit. Sen kan jag även meddela att vår Brownie blev sinnes sjukt god! 😉

Tack Palmolive och tjejerna på Vass Pr för en super mysig eftermiddag!


Talk about ending this day in the best way! This summer, Palmolive, launches a new series of delicious shower gels under the name Palmolive Gourmet. So they invited some people to a baking-event where we’d get back together with “The Chef in heels” (a famous chef in Sweden). So much fun!

The three new heavenly scents comes with ingredients like natural vanilla, strawberry and cocoa extracts. Now we didn’t use them in the desserts though;) but I can tell you that we all washed our hands with them before we were set in motion haha.

Chocolate Passion, Strawberry Touch and Vanilla Pleasure are launched V 20 (End of May) and will be available in grocery stores (eg ICA) for about 25-27 SEK!

A must have I have to say!! Chocolate Passion was by far my favorite. Then I can also announce that our Brownie was insanely good! 😉

Thanks Palmolive and the girls at Vass Pr agency for a super cozy afternoon!

 

En kommentar till “Palmolive Gourmet Body Butter Wash”

Lämna en kommentar