Till alla färgjunkies där ute…den ultimata drömmen är här: Hej hej säger vi till NYX Full Throttle …massa nyheter har rullat in på Bangerhead då man kan säga att Nyx har gjort ett rejält uppsving! Så mycket nytt!! Bästa Linda Hallberg har också gått och blivit ansiktet utåt för Full Throttle kollektionen. Den där bönan alltså, så glad för hennes skull. Grym är hon!;)


To all color junkies out there … the ultimate dream is here: Hello there NYX Full Throttle … lots of news has been released! Check out Bangerhead.com and you will se them all..Nyx has really improved them self big time! The Best Linda Hallberg is the face of the Full Throttle collection, so awesome she is! So happy for her. 

NYX Full throttle

Tillsammans med Bangerhead har jag skapat en liten egen look med ett urval av produkter från kollektionen. Så spännande att testa dom då jag har hört så mycket gott om dom i Sociala medier. Nu kör vi…


Together with Bangerhead I have created a small look of my own with some pieces of the products! It was so exciting to try them because I´ve seen so much about them on all the social medias… Below you’ll have my review. Please translate the rest of the text in your language. Kisses

IMG_3194 (1)

NYX Full throttle

NYX Full throttle

Full Throttle Eyeshadow Palettes 8 nya färgsprakande paletter är släppta för 109 Kr/st. Innehåller fyra ögonskuggor vardera fulla av pigment. Jag valde Explicit (vänstra) & Color Riot (högra) då de tilltalade mig mest just nu. Så sköna att sminka med!
NYX Full throttle
NYX Full throttle
NYX Full throttle

Alla Wicked lashes fransarna! Jag dör! Det finns 12 olika fransar för endast 79 Kr st! De är så fina och jag känner direkt att detta kommer bli mina nya ”House of lashes” fransar. Vill testa alla sorter typ nu på en gång! Scandal, som jag testade hade tunna kanter och var lätta att applicera!
NYX Full throttle

NYX Full Throttle Lipstick 79 Kr kommer i hela 12 nyanser och är matta. Som ni ser har läppstiftet också en ganska så unik läppstiftsspets med vinklade kanter också vilket gör att du kan både konturera och fylla i dina läppar (i alla fall i början tills du använt alla kanter känner jag spontant). Testat Con Artist & Sidekick (den jag bär på bilden) och de sitter super bra båda två!
  nYX full THrOttle

Jag blev så inspirerad av hela kollektionen och alla nyheter…så kul att det är lite ”mörkare” färger som släppts trots att det är vår! Som sagt…spana in alla nyheter på Bangerheads hemsida!!


Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Naked Skin Light/Medium Foundation Urban Decay
Cover blend Beige Exuviance
Girl from ipanema powder Colorescience
Cream Contour kit Anastasia Beverly Hills
Blush Rose Glow Revlon

Ögon / Eyes
Hd eyeprimer Nyx
Full Throttle Eyeshadow Palettes Explicit
Eyepencil black Sensitive touch Lumene
Liquid Eyeliner Make Up Store

Fransar / Eye lashes
Wicked lashes Scandal NYX
Flashing volume Mascara Isadora

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Dark brown & Duo shadow Dark BrownAnastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
NYX Full Throttle Lipstick Sidekick
*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar