NAGLAR

COLOR CRUISE – NEW SPRING PRODUCTS FROM CUCCIO

Colour_Cruise_Collection_poster
Cuccio-Summer-2016-Colour-Cruise-Nail-Collection-2

Cuccio-Summer-2016-Colour-Cruise-Nail-Collection-3

IMG_3250
IMG_3256

IMG_3239

iMG_3227

Blått är flott och det har verkligen de flesta makeup märken anammat i vår! Jag är nog inte så jätte blå egentligen…ska försöka ge mig på det men jag dras ju alltid till det coralliga när solen tittar fram.

Senaste besöket hos Scratch nails på Linnégatan slutade därför med All decked out (Pris: 136 Kr) färgen från deras nya kollektion Color Cruise. Passar mig bra nu i all stress haha.Älskade även den lila nyansen!

I dag ska jag ge mig ut på en pressrunda då alla Pr företagen har öppna hus. Sedan blir det avslutning på min och killens favorit restaurang, Kamarina. Vi firar nämligen 2 år idag. Galet fort har det gått!


 


*Inlägget är ett samarbete mellan mig och Scratch Linnégatan. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

En kommentar till “COLOR CRUISE – NEW SPRING PRODUCTS FROM CUCCIO”

Lämna en kommentar