Makeup & Skönhet generellt

Pressvecka – NEWS & UPDATES SPRING SUMMER 2016

Pressvecka
Presskontakterna:
Pressvecka

Pressvecka
Molino PR:
Pressvecka

Pressvecka
Vass PR:
Pressvecka
Mildh Press:
Pressvecka
Isadora:
Pressvecka

pressvecKa

Förra veckan var det dags för pressvecka i Sthlm. Detta innebär att skönhetsredaktörer, journalister, bloggare och annat pressfolk kilar runt mellan de olika presskontoren och introduceras för nyheter och uppdateringar från deras märken. Man hinner aldrig gå på allt men hann cruisa runt på ett par i alla fall. Alla hade gjort så fint och servicen är på topp som vanligt! Här får ni en liten sneak peek på mina besök. Kommer skriva mer om några specifika produkter i veckan som jag fick upp ögonen för! Fortsättning följer;)


Last week it was time for a press week in Stockholm. This means that beauty editors, journalists, bloggers and other press people around the city are running around between all the press offices and get introduced to news and updates of different brands. You never have time to go on everyone but I managed to cruise around between a couple of them. All of them had arranged everything so nicely and the service was on top as usual! Here you get a little sneak peek of my visits. I Will write more about some specific products during the week! To be continued…

2 kommentarer till “Pressvecka – NEWS & UPDATES SPRING SUMMER 2016”

Lämna en kommentar