Jobb & bakom kulisserna

Matrix Umeå Part 3 2016


IMG_3750

IMG_2387

IMG_3764

IMG_2355

IMG_3768

IMG_3740   iMG_3765

En vecka har gått sedan den sista Matrix visningen gjordes och här kommer äntligen sista delen! De senaste nyheterna från Matrix ser ni också ovan som alla frisörer har jobbat flitigt med under de senaste veckorna. Har hunnit testa dom lite grann men inte alltför mycket så jag vågar varken säga buu eller bä om dom. En sak är säker i alla fall och det är att de luktar så gott om allt! Farligt sånt där alltså, haha. Man vill ju ha allt! Tack Tack Matrix för denna gång…det har varit skit kul! Som alltid!<3


A week has passed since the last Matrix show made in Umeå (north of Sweden) and this will finally be the last post with before & after pics! You can also see the latest news from Matrix above. These are all the news the hairdressers have been working with during the tour. I Haven’t been able to try them all out yet but one thing I can certainly say is that they smell so good! Harmful beacuse it makes you wanna buy them all! Thanks you so much Matrix for this time … it’s been so much fun! As always! <3 

Lämna en kommentar