DoftLina Tipsar

TOP 3: Freshen up your home

Har du också börjat sommarstäda lite hemma? Jag börjar alltid rensa garderoben och städa som en tok då solen tittar fram. Man vill ha en känsla av nytt och fräscht.  Top 3 handlar om mina favoritprodukter inom vissa kategorier just nu. Utan rankad ordning beskriver jag varför jag tycker om dom så mycket! Den här veckan är det dags för Fresheners till hemmet!


When summer comes, do you often start to clean up and clear stuff at home? I always start to clean the closet, throw away stuff and clean like crazy when the sun comes out. I want a feeling of a fresh new start. Top 3 is about my favorite products in certain categories right now. Without a ranked order, I describe why I like them so much! This week it’s time for Fresheners for your home! Please translate the rest of the text.

Freshen up

Fresheners = är alltså produkter som du använder i hemmet för att tex få bort instängd doft eller bara för att få en mer harmonisk doft i hemmet. Det finns massor av varieanter, sprayer, ljus,oljor, plug-ins mm.


Fresheners = are products used in homes that removes odors and emit a nice fragrance. There is different types of fresheners which include sprays, candles, oils and plug-ins. 

Freshen up

1. Linnevatten Glädje, Washologi
Den här brukar jag använda på allt från kläderna som hänger i garderoben till att spraya över sängen. Doften ger en nytvättad känsla och en fantastisk doft av jasmin (finns fler dofter).

Freshen up

Deras linnevatten är närproducerade med naturligt extrakt i parfymen, men utan tillsats av
polycyclic musk och utan färgämnen för miljöns skull.

Tips! Tillsätt några kapsyler i strykvattnet (om du stryker).

Pris: 159 SEK Säljs på Åhléns (Här)

Freshen up

2. Bed & Body Mist, Rituals
Det här är en doftspray både för din hud och dina sängkläder. Här kunde jag inte välja en sort utan vill visa er två favoriter.

Freshen up

Först har vi The Ritual of Karma Bed & Body Mist (den turkosa) som är en Limited Edition. Den har en ganska blommig doft av Vit Lotus med uppfriskande sting från Bergamott vilket ger en rejäl sommarkänsla.

Pris: 180 SEK

Freshen up

Sedan har vi Tiny Rituals som är jätte ny! Vet inte ens om den hunnit komma ut i butik (?) och har tyvärr inte jätte mycket info om den. Magisk! Denna är tänkt för föräldern och babyn! Perfekt för barnrummet och för garderoben. Den doftar verkligen baby så den här serien är en grym present till alla ni som ska på barndop eller har vänner som precis fått tillökning! (Uppdaterar så fort jag vet mer)

Uppdatering: 175 Kr Lanseras i mitten av Juni!

Freshen up

3. Fresh Home Greener Grass, Partylite
Den här har jag fått för ganska länge sen från min syster Sofia som säljer partylite. Sedan dess har det kommit andra dofter så just den här går nog inte att få tag på längre. Den här kvalitén dock! De håller så jäkla bra i doften medan andra försvinner relativt fort. Därför stiger priset något. Toppen tips om du aldrig testat!

Pris: 239 SEK

freshen Up

 


*Några utav produkterna har jag fått som pressprov. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar