Makeup & Skönhet generellt

NYX POP UP STORE STOCKHOLM

NYX POP UP STORE STOCKHOLM

NYX POP UP STORE STOCKHOLM

NYX POP UP STORE STOCKHOLM

NYX POP UP STORE STOCKHOLM     NYX POP UP STORE STOCKHOLM

NYX POP UP STORE STOCKHOLM

NYX POP UP STORE STOCKHOLM

NYX POP UP STORE STOCKHOLM
Borrowed Pic from Isastar
NYX POP UP STORE STOCKHOLM


NYX POP UP STORE STOCKHOLM

nYX poP UP STORE STOCKHOLM
Borrowed Pic from Linda

NYX POP UP STORE Stockholm, äntligen! I onsdags blev jag tillsammans med fler makeup-nördar 🙂 inbjuden till ett lite Pre-event tillsammans med NYX på Restaurang Atelier. Här fick vi en liten förhandsvisning av lite nyheter samt fick vi kika på vännen och kollegan Linda Hallberg som inspirerade med en demo. Efter det gick vi tillsammans till Åhléns där kön ringlade utanför. Så många ville se sortimentet! Jätte kul att vi fick en liten förhandsvisning i butiken då jag kan tänka mig att det blev kaos efteråt. Har du varit där och kikat? Som en godisbutik!!!! Ser så mycket fram emot allt nytt som kommit.


NYX POP UP STORE Stockholm, finally! Last Wednesday, I , together with more makeup geeks, 🙂 were invited to a little pre-event together with NYX at Restaurant Atelier. Here we got a small preview of some news and we got an inspiring demo made by my friend and colleague Linda Hallberg. After that we went together to Åhléns where the queue was enormous outside. So many people wanted to meet Linda and look at the product range! Really fun that we got a small preview of the store then I can imagine it went bananas after a while. Have you been there yet? As a candy store !!!! Looking so much forward to everything new that has come.

2 kommentarer till “NYX POP UP STORE STOCKHOLM”

Lämna en kommentar