NAGLAR

HALF MOON MANICURE

HALF MOON MANICURE

HALF MOON MANICURE

HALF MOON MANICURE

HALF MOON MANICURE

HALF MOON MANICURE

hALf mOON MANICURE

Half Moon manicure trenden har länge varit på tapeten och jag var tvungen att testa det den här gången när jag var och gjorde naglarna på Scratch Nails Linnégatan. Blev helt kär i det nya shimriga lacket I want Moor, som är ett relativt transparant lack med aprikos guldigt shimmer i. Detta la vi över färgen On Sail och sedan målade vi halv månarna med det vita lacket Verona Lace. Så jäkla snyggt!!

Som vanligt kostar lacken 135 Kr styck och de går att få tag på HÄR!


The Half moon manicure trend has been in the loop for a long time now, and I just had to try it this time when I was doing new nails at Scratch Nails Linnégatan. Fell in love with the new shimmery nail polish I want Moor, a relatively transparent lacquer with apricot goldish shimmer. This we added on top of the color On Sail , and then we painted half-moons with the white lacquer Verona Lace. So darn neat!!

As usual the price is 135 SEK each and they can be found HERE!

 


*Inlägget sker i samarbete med Scratch Nails Linnégatan. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar