ICA APOLOSOPHY

ICA APOLOSOPHY

ICA APOLOSOPHY

ICA APOLOSOPHY

ICA APOLOSOPHY

IMG_6147
ICA APOLOSOPHY
 ICA APOLOSOPHY 

47721_apolosophy-mascara-01-midnight-black_7312440004993_a1c1_open1One of my favorite Mascara’s of all time by Apolosphy!

Igår var det äntligen dags för inspelningsdag tillsammans med Ica Apolosophy i Uppsala. Det är nämligen så att vi tillsammans håller på att spela in en utbildningsfilm som kommer rulla internt i personalen runt om i Sveriges alla Ica butiker! Så jäkla kul och vilket team vi va!

Detta är en sida jag inte visat särskilt ofta för er i bloggen. Jag coachar ju nämligen i försäljning, kundbemötande och i kundpsykologi. Detta står mig så varmt om hjärtat och jag är säker på att det är detta jag kommer att göra i framtiden. Jag älskar att lyfta fram andras potential!

Så…jobbar du för Ica? Då kan du vara säker på att snart få se mig i 3 nya utbildningsfilmer för Apolosophy!


Yesterday it was finally time for filming along with Ica Apolosophy in Uppsala. The fact is that together we are recording an educational film that will roll internally among the Ica staff in all Sweden’s ICA stores! So amazing and we were such a great team!

This is a side of me that I haven’t shown very often here on my blog. In fact I do a lot of coaching when it comes to sales, customer service and customer psychology. This is so close to my heart, I love it, and I’m sure that this is what I will do in the future. I love to highlight others potential!

So … are you working for ICA? Then you can be sure that you’ll soon will see me in three new training films for Apolosophy!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar