Makeup & Skönhet generellt

NYX – DAISY BEAUTY ROME 2016 – DAY TWO

Under makeup konferensen förr förra helgen tillsammans med Daisy Beauty i Rom fick vi en liten djupare inblick i makeup märket NYX. Jag har ju skrivit en del innan om NYX, bland annat om deras nya popup store i Sthlm (LÄS HÄR)  Vecka 25 kommer de däremot öppna en permanent butik inne på Åhléns. Kul va! Här kommer ännu mer smarrig info..!


During the makeup conference, along with Daisy Beauty in Rome two weekends ago , we met NYX to get a little deeper insight into their brand. I’ve been writing about NYX before, for ex about their new pop-up store in Stockholm (READ HERE) Week 25 , however, they will open a permanent shop inside Åhléns. Fun right! Here are even more delicious delights info ..! Please translate the rest into your own language<3

NYX

1999 Startade Toni Ko märket genom att lansera deras Glide on pencils. Sedan dess har märket fått en rejäl uppsving, skapat över 1800 produkter (!) och etablerats i 13 Länder.

NYX

Då jag rest en del till Usa kom jag i kontakt med NYX under mina resor och det visar sig att där är NYX ett märke som finns i dagligvaruhandeln och anses som ett “budget märke” egentligen. I Europa har det lanserats på ett helt annat sätt. Här är det trendigt, nytt och deras läpprodukter rankas super högt i sminkvärden!

NYX

Makeup Artisten Linda Mehren’s var på plats och gav oss makeuptricks som används i modevärlden. Bland annat lärde hon oss hur hon bleker ögonbrynen med smink!

800897847975_ombreblush_feeltheheat_swatch

Latest makeup news:

Ovan ser ni en utav NYX’s nyheter Ombre Blushes som innehåller två silkeslena färger inspirerat av Ombre trenden. Dessa kommer i 8 nyanser och ska hjälpa dig att få till en fin kombination som går från starkt till svagt.

Pris: 109 Kr på bangerhead.se , se länk ovan
NYX

Ombre Lip Duo är också en nyhet som kommer i 12 olika nyanser! Så fina!!

Pris:  109 Kr Bangerhead.se

nyx

Vivid Brights, jag dör så sugen jag blir på att testa dessa! Klara, starka färger på eyeliners är bland det bästa jag vet men det är så svårt att få tag i rätt nyanser. Hoppas dom är bra och inte krackelerar, vilket lätt kan hända med sådana här produkter! 9 olika nyanser!

Pris: 79 Kr Bangerhead.se

nyx

Självklart får man inte glömma Nyx’s nya Strobe of Genius – paletten med 7 nyanser för den som är strobing (highlight) galen.

Pris: 189 Kr på bla Bangerhead.se

Ska ta och testa några utav produkterna i veckan!! Excited!

Lämna en kommentar