Det här är Mitt Liv

Weekend reload

IMG_6209

IMG_6201
  IMG_6206

iMG_6212

Halloj Måndag! Nu är jag straxt tillbaka i Sthlm efter en fantastisk trip ner till Oskarshamn i helgen. Jag var nere och sminkade ett bröllop…och inte vilket som helst. Jag “gifte bort” min första kärlek! Yes, i ettan i lågstadiet var jag ruskigt förälskad i den här killen och jag vågar till och med påstå att det var min första kyss. Eller nja..på den tiden var det väl mer som en puss. En ryskaposten puss. Romantiskt! 😉 Det var en sådan ära att få göra hans blivande frus makeup och pudra näsan på honom! De var så fina. Önskar dom all lycka till<3


Hallo Monday! Now I’m back in Stockholm after a fantastic trip down to Oskarshamn. I was there for work, doing a wedding makeup …a special one.  I helped my first real love in life! Yes, in primary school I was sooooo in love with this guy and I dare to say that he gave me my first “kiss”. Haha we were so young so I don’t even know if you could call it a kiss. Romantic, right!? 😉 It was such an honor to do his future wife’s makeup and powder his nose! They were so beautiful both of them. Wish them all the best for the future <3

Lämna en kommentar