Makeup & Skönhet generellt

Triple shot Mascara | Ciaté

Triple shot mascara

Triple shot Mascara

Triple shot mascara

Triple shot Mascara

triple sHot mascara
Just nu testar jag en ny mascara och denna gång blev det Triple Shot Mascara från Ciaté.

So far, skulle jag säga att det här är något för dig som vill ha separerade fransar med längd. Den ger volym om du tar fler lager men då riskerar man att det klumpar ihop sig istället. Tycker framför allt att det är mer fokus på att den blir väldigt svart (pigmentrik) och ger längd samt definition.

Borsten är taggig och det är precis en sån som mina fransar gillar har jag kommit på (Ni vet ju att jag är besatt i flashing volume från Isadora som bara har en taggig stump till borste haha) Slut summering: Jag gillarn’! 😉

Fri från parabener, sulfater & ftalater.

Pris: 265 Kr 12ml  Finns på Eleven.se


The mascara I´m trying out right now is: Triple Shot Mascara from Ciaté.

So far, I would say that this is something for those who want separated lashes with length. Yes, it provides volume if you put more layers but then you might get the lashes stuck together instead. I would say its more focus on the color (very pigmented) and that it provide length and definition as I mentioned.

The brush is prickly (do you say that?) and it’s just one of those brushes my lashes love (You know that I’m obsessed with the Flashing volume mascara by Isadora) Final summary of what I thought: I like it a lot, great job Ciaté ! 😉

Free of parabens, sulfates & phthalates.

Price: $22  12ml Available at Sephora or Eleven.se


*Produkten har jag fått som pressprov. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar