Lina TipsarMakeup & Skönhet generellt

3 products you shouldn’t travel without on your holiday

Jorå, lite har jag “jobbat” på semestern;) Den här månaden har jag valt ut 3 produkter som man inte bör åka utan på semestern. Produkterna har varit perfekta att använda under semesterveckan i Palma. Ni vet ju att jag alltid testar produkterna ett bra tag innan jag rekommenderar dom så jag har verkligen använt dessa varje dag under semestern i Spanien. Nedan kan du läsa varför det blev just dessa och vad jag tyckte om dom…Inlägget sker i samarbete med Bangerhead.se där du också kan hitta samtliga produkter.


All though it’s my vacation I’ve selected “3 products you shouldn’t travel without on your holiday”. This I’ve done in a collaboration with Bangerhead.se products have been perfect to use during the holiday week in Palma. You know that I always test the products for a good while before I recommend them so I really used these every day while on holiday in Spain. Below you can read why it was precisely these, and what I thought of them …please translate the rest in your language. Kisses!

3 products you shouldn't travel without on your holiday

“3 products you shouldn’t travel without on your holiday” Från vänster: Märkena Carita, Sensai & en klassiker från Nuxe

3 products you shouldn't travel without on your holiday

1. Carita Protect & Correct eye contour Suncare Spf 15  

Solskyddsfaktor för ögonen har man ju typ aldrig haft. Inte jag i alla fall. Mest kört på stick vid ögonen vilket funkat sådär då det bara flytigt bort och ner i ögonen. Googlade runt och upptäckte den här för ett tag sen.  Den ska både funka som solskydd, motverka rynkor OCH korrigera/reducera mörka ringar och trötthetstecken. Som en concealer typ. Funkade nästan lite för bra då jag blev som en liten panda runt ögonen (men tvärtom, alltså vit.)

Användning: Appliceras tunt runt ögonen som en concealer.

Pris: 495 Kr 15 ml produkten hittar du HÄR!

3 products you shouldn't travel without on your holiday

2. Nuxe Huile Prodigieuse Or

Huile Prodigieuse OR var egentligen ett säkert kort som jag alltid tar med mig. Hade en minivariant hemma så beslutade mig för att kasta ner den också. För er som missat tidigare inlägg om den så är det en reparerande och skyddande guldolja för både hud och hår som passar alla.

Den ger super fint pärlemorskimmer, gör huden mjuk/lugnar/återfuktar och gör håret och benen lystriga! Love it! Sedan är doften grym! 

Dessutom. 95,9% av ingredienserna i den är av naturligt ursprung. Bara lyssna på vilka oljor som är i; Johannesörtsolja, Sötmandelolja, Kameliaolja, Gurkörtsolja, Makadamiolja, Hasselnötsolja mm. Helt utan konserveringsmedel, utan parabener, utan mineraloljor, utan silikon. Läs mer va oljorna gör HÄR.

Användning: Applicera en liten mängd på benen, på bara axlar, byst, i ansiktet (tex kindben) eller i hårtopparna! 

Pris: 399Kr (100 ml)

3 products you shouldn't travel without on your holiday

3. Sensai Silky Bronze After Sun Repair Mask

Favoriten utav dessa tre blev faktiskt Sensai masken. Lyxig, absolut! Drag i priset, absolut! Gjorde den vad den utlovade då? Ja, det tyckte jag. Kylde super skönt efter en lång dag på stranden. Återfuktade och var väldigt behaglig på huden.

Masken är i gelformat kan man säga och  innehåller Kanzo Extract (anti-ageing) och mjuka oljor som lugnar huden om du är röd. 

Användning: Lägg ett tjockt lager på huden och låt sitta i 10min. Placera gärna en kall handduk på ansiktet i en minut och torka sedan försiktigt av ansiktet. Används minst under 5 dagar tycker jag för att du ska få ut lite av den;) Den har varir perfekt på Mallorca!

Pris: 929 Kr (60 ml) Finns HÄR!

3 products you shouldn't travel without on your holiday

MISSA INTE att du fortfarande får 100Kr i rabatt när du
handlar för minst 500Kr på Bangerhead.se! Uppge bara koden byou100 i kassan.


*Inlägget är sponsrat av Bangerhead.se så vissa av produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar