Det här är Mitt LivHälsa & Träning

PT TIME

IMG_9418

IMG_9426

IMG_9425
 IMG_9448

IMG_9407   iMG_9397

Pt Time! Det tar sig men fy fan vad det är jobbigt. Nu har jag däremot varit super lat ett par dagar på semestern (välförtjänt va? Haha) Innan jag åkte ner hit till Palma så körde jag med Rebecca Hjelt @bodyby_becca igen. Hon är på mig som en igel och härrom dagen var det dags igen. Så kul att vi samarbetar, älskar att känna i hela kroppen dagen efter att man har tränat! Att köra med henne ger verkligen inspiration då hon är så jäkla fit själv!

Spana in Becca på hennes hemsida där hon erbjuder träningspass! www.bodybybecca.se

Puss och kram från PalmaPt Time! It tough but it´s so damn fun and worth it! Now I have, however, been super lazy for a few days on my holiday here in Palma (well deserved right? Haha) Before I travelled down to Palma I did some work out with Rebecca Hjelt @bodyby_becca again. She is on me like a leech and the other day it was time again. So fun that we collab together, love to feel that your whole body has been working out the day after. She really gives me inspiration to work out harder and push my self and she’s so damn fit herself so she gives me motivation!

Check out Becca on her website where she provides Personal Trainer lections! www.bodybybecca.se

Hugs and kisses from Palma

Lämna en kommentar