The Pink Planet

The Pink Planet

IMG_9617

The Pink Planet
the pink plaNet

Oh, så länge sen jag visade er någon utav mina Glossyboxar. Juni’s box: The Pink Planet var extra kul att få då vännen och kollegan Linda Hallberg inlett ett samarbete med dom.  Haha jag vet jag är sååå sen med att visa den men men semestern kom emellan.

Temat som handlade om att våga sticka ut och vara sig själv kändes ju väldigt klockrent med just Linda. 🙂 Boxarna är alltid så fina och det är alltid lika kul att hämta ut dom på posten. <3 Längtar tills jag får öppna nästa box! Puss och kram


It was quite a while since I showed you my monthly Glossybox. One of my last boxes (June) : The Pink Planet version,  was extra fun to get due to their collab with my friend and colleague Linda Hallbergs. The theme was about daring to stand out and be yourself, felt very clear and perfect with her on the front cover 🙂 The Boxes are always so cute and it’s always fun to get it at the post office <3 Can’t wait until I get the next box! Kisses 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar