När jag var i Palma passade jag på att öppna ett utav pressutskicken jag hämtade ut straxt innan jag åkte till Arlanda. Säg hello till Models Own, ett himla kul märke som kommit till Sverige!


When I was in Palma I took the opportunity to open one of the press kits I picked up just before I travelled to the airport. Say hello to the brand Models Own, a really fun brand that just entered the Swedish market! Please translate the rest in your language. Kisses<3

MODELS OWN

Brittiska Models Own är ett lekfullt märke med inspiration från catwalken och deras sortiment kryllar utav pigmenterade produkter! Färgerna, matta, shimmriga och glittriga är super fina. Än så länge har jag bara swatchat produkterna på handen men det kommer snart en makeup och info om vad jag tyckte.

I Sverige kan man just nu bara få tag på dom hos Eleven.se  Kika där om du vill se alla deras produkter!

MODELS OWN

Lix Liquid Matte Lipstick, finns i 8 färger och kostar 129 Kr.

MODELS OWN

MODELS OWN

MODELS OWN

Sculpt & Glow Contour Palette finns i 4 olika färger och kostar 199 Kr

MODELS OWN

MODELS OWN
Men hallå! Den här älskade jag på en gång. Sculpt & Glow Liquid Highlighter finns i 4 nyanser också. Den här heter Bronze Glow. Blev super sugen på Brilliance nu!

IMG_0962 (1)

Eyeshadow Palette: Wonderland kostar 249 Kr! 10 läckra färger!

IMG_0970

Lip Gunk Glossy lip paint kit kostar 199 Kr.

mODels OWN

Rock n’ Rosy baked shimmer blush, så fin på handen kan jag lova! Finns i två nyanser, den här heter Lovestruck och kostar 129 Kr.

To be continued…


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar