Glitter ögonbryn

glitter brynglitter på ögonbryn

NU börjar man känna att folk är tillbaka från semestern! Mailen, rasslar, jobben bokas på och allt går i rasande fart. Så idag fick det bli en repost av ett par Glitter Brows, en tidigare, favorit då jag just nu är på väg till ett foto/tidnings jobb med nytt team. Så peppad! Hoppas på att kunna visa er lite backstage bilder senare;) Ha en fin dag mina fantastiska vänner!


NOW you can really notice that people are back from their vacation! My mailbox are filled with emails,  jobs & trips are planned and everything goes in high speed. So, today I had to do a repost of a previous favorite makeup when I’m on my way to a photo/magazine job with a new team. Excited! Hope to be able to show you some backstage photos later;) Have a nice day my amazing friends!

GEt tHE LOOK 4All products from Make Up Store

Ögon / Eyes
Eyeprimer Clear
Microshadow Vanilla, Multi & History
Liquid Eyeliner Black
Gel eyeliner black
Eyepencil Snowflake

Fransar / Eye lashes 
Multi lash mascara
Eyelashes Glamour

Bryn / Eye Brows
Eyepencil Waterspring
Glitter Multi

Nails from Isadora

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar