Makeup & Skönhet generellt

Makeupstore Porcelein

makeupstore porcelein

makeupstore porcelein

makeupstore porcelein

makeupstore porcelein

makeupstore porcelein

makeupstore porcelein

makeupstore porcelein

makeupstore porcelein   
makeupstore porcelein

Makeupstore Porcelein. Snyggaste looken de släppt på länge måste jag säga! Helt klart i min smak. Designen på produkterna tycker jag dessutom är dö-läckra.Väldigt smart att välja ut två pudriga bästsäljare i looken (Blotting Powder & Glow Compact Powder), för vem vill inte ha produkten i den här designen!? Älskar mönstret (!) och det skänker en nostalgisk porslinskänsla rakt in i mitt gamla Makeupstore hjärta. Grymt jobbat M.U.S! <3

Produkterna lanserades 1 Aug så de finns nu i butik! Ovan på bilderna har du priserna:)


Makeupstore porcelein. Freshest look they released in a long time, I must say! Clearly my taste. The design of the products… I think it’s to die for. Love it! Very smart to select two powdery best seller in this look as well (Blotting Powder & Glow Compact Powder), for who doesn’t want these products in this design!? Love the pattern (!) and it gives a nostalgic feeling of porcelain straight into my old Makeupstore heart. Awesome job M.U.S! <3

The products were launched August 1st so they are now available in their stores! Above on the picture you’ll see the prices 🙂

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar